بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

درج اطلاعات انبارهای شرکت در سامانه TTAC

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

کارگاه یک روزه دستورالعمل تکمیل فرم تلفیق دارویی

کارگاه یک روزه دستورالعمل تکمیل فرم تلفیق دارویی در روز دوشنبه مورخ 13/06/1396 با حضور کلیه داروسازان فعال در بیمارستان های تابعه...

سه‌شنبه 28 شهریور 1396

برگزاری کارگاه آموزشی تعیین باقی مانده سموم در مواد غذایی و محصولات کشاورزی

کارگاه آموزشی اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی و گیاهی توسط GC-MS در تاریخ 22/5/96 با حضور جمعی از کارشناسان آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو استان های...

شنبه 11 شهریور 1396

دکتر کامبیز حسن زاده انتصاب معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو را تبریک گفت

معاون غذا و دارو دکتر غلامرضا اصغری را به سمت معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو تبریک گفت و از زحمات دکتر رسول دیناروند قدر دانی نمود...

چهارشنبه 1 شهریور 1396

برگزاری کارگاه اطلاع رسانی دارو و سموم

کارگاه آموزشی اطلاع رسانی دارو سموم با شرکت کارشناسان مرکز DPIC معاونت غذا و دارو و داروسازان مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی کوثر و در محل سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو تشکیل گردید.

سه‌شنبه 24 مرداد 1396

برگزاری اولین جلسه ستاد توزیع دارویی استان

ولین جلسه ستاد توزیع دارویی استان در سال جاری در مورخ 96/04/18 با محوریت بررسی مسائل مرتبط با موضوع توزیع دارو در سالن جلسات شهید دکتر رستم پور دانشکده پزشکی برگزار گردید...

شنبه 24 تیر 1396

برگزاری گارگاه اموزشی داروهای جام بگ اورژانس

برگزاری گارگاه اموزشی داروهای جام بگ اورژانس با حضور مدرسین واحد مراقبت دارویی معاونت غذا و دارو جهت پرسنل محترم اورژانش 115...

شنبه 24 تیر 1396

پایش و پالایش برچسب گذاری در استان کردستان

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی در جلسه هماهنگی طرح ملی بررسی برچسب گذاری گفت: پایش و پالایش لیبل محصولات از وظایف مهم معاونت های غذا و دارو می باشد...

دوشنبه 22 خرداد 1396

کشف و ضبط محموله ای شامل انواع مکمل های چاقی و تقویت قوای جنسی از نوع غیر مجاز

در تاریخ 2/3/96 کارشناسان اداره نظارت و بازرسی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو با همکاری مدیریت نظارت بر اماکن عمومی فرماندهی انتظامی کردستان ...

پنجشنبه 11 خرداد 1396
مطالب مفید حوزه دارو

بیماری آنفولانز

یک بیماری حاد تب دار ناشی از ویروس آنفولانزای A و B می باشد...

بیماری هاری

نکاتی در خصوص درمان بیماری هاری...

پیشگیری و درمان بیماران مبتلا به وبا

مراحل رسیدگی به بیماران مبتلا به وبا.....

توصیه های مرتبط با روزه داری و مصرف داروها

با فرا رسیدن ایام رمضان امیدواریم که تمامی مسلمانان توفیق ادای این فریضه الهی را داشته باشند. برای هموطنانی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

برنامه کشیک داروخانه های استان

برنامه کشیک داروخانه های استان در ایام تعطیلات نوروزی....

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه

روشهای تعیین کیفیت پروتئین گندم و آرد

مقدار پروتئین گندم بین 6 تا 20 درصد در نوسان می باشد و بستگی به واریته و نوع گندم و شرایط محیطی گندم...

منابع نیترات و نیتریت و اثرات آن بر سلامتی

نیترات و نیتریت در همه جا، محیط زیست، فرآورده های غذایی، سیستمهای فیزیولوژیکی و ...

بررسی فلزات سنگین در آبهای آشامیدنی

اگرچه تعدادی از فلزات سنگین در سلامتی انسان نقش ضروری دارند، اما مصرف بیش از حد آنها تهدیدی برای سلامتی محسوب می شود...

انواع اندیکاتورهای دما- زمان در بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی هوشمند تکنولوژی نوینی است ...

بسته بندی تخم مرغ با قابلیت بازیافت سریع

دورانی که ما در آن در حال زندگی هستیم...

افزایش ماندگاری شیر با فناوری نانو

شرکتی در برزیل که در زمینه ...

معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.

مطالب مفید حوزه غذا

باقیمانده آفت کش هادر مواد غذایی:

آفت کش ها به صورت گسترده در صنایع کشاورزی برای جلوگیری از آفات کشاورزی...

زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم . به تدریج که ذایقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه ...

اصلاح الگوی مصرف با نشانگرهای رنگی تغذیه ای

به برچسب های محصولات غذائی که با رنگ های سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شده اند ...

فرآورده های آرایشی و بهداشتی

واردات محصولات آرایشی به ایران از 3 طریق انجام می گیرد ...

روغن ها و چربی ها

روغن ها و چربی ها ضمن تامین انرژی بدن و ویتامین های محلول در چربی وظایف متعددی در فرآیند تولید مواد غذایی و نیز در محصولات غذایی دارند