پایش و پالایش برچسب گذاری

پایش و پالایش برچسب گذاری

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

بخشنامه مدت زمان ماندگاری دوغ

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

راهنمای درج نشانگرهای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

امتیاز دهی کاربرگ ارزیابی برنامه های پیشنیازی PRPs

آخرین اخبار معاونت

برگزاری دومین جلسه کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی بیمارستانی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان

با توجه به اهمیت تجویز و مصرف منطقی دارو و با هدف بررسی چک لیست های دارویی، جلسه ای با حضور پزشکان و داروسازان واحد کمیته تجویز و مصرف منطقی داروی ...

یکشنبه 24 دی 1396

کارگاه آموزشی فرمولاسیون داروهای تزریقی و استنشاقی

کارگاه واحد مراقبت های دارویی در دانشکده پرستاری و مامایی با حضور دانشجویان رشته پرستاری دانشگاه علوم پزشکی...

سه‌شنبه 5 دی 1396

امدادرسانی دارویی و تجهیزات پزشکی به مناطق زلزله زده غرب کشور

با توجه به حوادث ناگوار زلزله غرب کشور، معاونت غذا و دارو، در ساعات اولیه حادثه طی هماهنگی سریع با واحد مراقبت ...

دوشنبه 22 آبان 1396

اعطای نشان ایمنی و سلامت به محصولات تولیدی استان کردستان

در همایش ملی اعطای نشان ایمنی و سلامت که به مناسبت گرامیداشت روزجهانی غذا در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، واحدهای تولیدی ...

شنبه 29 مهر 1396

برگزاری دومین جلسه ستاد توزیع دارویی دانشگاه

دومین جلسه سال جاری ستاد توزیع دارویی دانشگاه روز پنج شنبه مورخ 20/07/96 با حضور معاون غذا و دارو، مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل، مدیران و مسئولین فنی شرکت های پخش استانی ...

شنبه 22 مهر 1396

برگزاری کارگاه آموزشی یک روزه جهت اعضاء صنف عطاری سنندج

در تاریخ 4/7/96 ، اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی،سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو اقدام...

چهارشنبه 12 مهر 1396

کارگاه یک روزه دستورالعمل تکمیل فرم تلفیق دارویی

کارگاه یک روزه دستورالعمل تکمیل فرم تلفیق دارویی در روز دوشنبه مورخ 13/06/1396 با حضور کلیه داروسازان فعال در بیمارستان های تابعه...

سه‌شنبه 28 شهریور 1396

برگزاری کارگاه آموزشی تعیین باقی مانده سموم در مواد غذایی و محصولات کشاورزی

کارگاه آموزشی اندازه گیری باقیمانده سموم در مواد غذایی و گیاهی توسط GC-MS در تاریخ 22/5/96 با حضور جمعی از کارشناسان آزمایشگاه های کنترل غذا و دارو استان های...

شنبه 11 شهریور 1396
مطالب مفید حوزه دارو

مسمومیت دارویی چیست؟

یکی از شایع ترین و ناگوارترین مسمومیت هایی است که بنا به دلایل متعددی،از مصرف بیش از حد داروهای تجویز شده گرفته تا تداخلات دارویی، بروز می کند...

بیماری آنفولانز

یک بیماری حاد تب دار ناشی از ویروس آنفولانزای A و B می باشد...

بیماری هاری

نکاتی در خصوص درمان بیماری هاری...

پیشگیری و درمان بیماران مبتلا به وبا

مراحل رسیدگی به بیماران مبتلا به وبا.....

توصیه های مرتبط با روزه داری و مصرف داروها

با فرا رسیدن ایام رمضان امیدواریم که تمامی مسلمانان توفیق ادای این فریضه الهی را داشته باشند. برای هموطنانی که به دلیل ابتلا به بیماری، دارو مصرف می نمایند...

مطالب مفیدحوزه آزمایشگاه

روشهای تعیین کیفیت پروتئین گندم و آرد

مقدار پروتئین گندم بین 6 تا 20 درصد در نوسان می باشد و بستگی به واریته و نوع گندم و شرایط محیطی گندم...

منابع نیترات و نیتریت و اثرات آن بر سلامتی

نیترات و نیتریت در همه جا، محیط زیست، فرآورده های غذایی، سیستمهای فیزیولوژیکی و ...

بررسی فلزات سنگین در آبهای آشامیدنی

اگرچه تعدادی از فلزات سنگین در سلامتی انسان نقش ضروری دارند، اما مصرف بیش از حد آنها تهدیدی برای سلامتی محسوب می شود...

انواع اندیکاتورهای دما- زمان در بسته بندی مواد غذایی

بسته بندی هوشمند تکنولوژی نوینی است ...

بسته بندی تخم مرغ با قابلیت بازیافت سریع

دورانی که ما در آن در حال زندگی هستیم...

افزایش ماندگاری شیر با فناوری نانو

شرکتی در برزیل که در زمینه ...

معرفی معاونت

 تاریخچه معاونت:
 

معاونت غذا و دارو در سال 1385 به منظور نظارت بر دارو و مواد خوراکی ، اشامیدنی –آرایشی و بهداشتی از معاونت درمان جدا گردید و به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاه فعالیت های خور را آغاز نمود.

معاونت غذا و دارو کردستان بعنوان یکی از بازو های  اجرائی دانشگاه مسئولیت تامین و ارتقا سلامت و امنیت غذایی ، داروئی و آرایشی و بهداشتی را عهده دار بوده و این ماموریت از طریق ضابطه مند نمودن خدمات ارائه شده در مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی و دارویی، ارایشی و بهداشتی و ارتقاء سطح آگاهی و فرهنگ جامعه در   زمینه غذا و دارو و اطمینان از دسترسی به موقع داروئی مورد نیاز انجام می پذیرد.

مطالب مفید حوزه غذا

فرآورده های آرایشی و بهداشتی

واردات محصولات آرایشی به ایران از 3 طریق انجام می گیرد ...

باقیمانده آفت کش هادر مواد غذایی:

آفت کش ها به صورت گسترده در صنایع کشاورزی برای جلوگیری از آفات کشاورزی...

زندگی سالم تر با مصرف کمتر "قنـــــد، نمک و چربـــــــــی"

امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم . به تدریج که ذایقه مردم به غذاهای شیرین عادت می کند کارخانجات مواد غذایی نیز روزبه ...

اصلاح الگوی مصرف با نشانگرهای رنگی تغذیه ای

به برچسب های محصولات غذائی که با رنگ های سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شده اند ...

روغن ها و چربی ها

روغن ها و چربی ها ضمن تامین انرژی بدن و ویتامین های محلول در چربی وظایف متعددی در فرآیند تولید مواد غذایی و نیز در محصولات غذایی دارند